top of page
mala-tragolv.jpeg
Logo2+GE-AB_edited.png

Behandling

Vi använder högkvalitativa produkter för behandling av trä, både inomhus och utomhus. Vi använder högkvalitativa produkter för behandling av trä, både inomhus och utomhus. Som golvexperter erbjuder vi en rad högkvalitativa tillbehör för att kunna utföra ytbehandlingar, underhåll, pigmentering med mera på olika typer av underlag.

PRODUKTER

Vi arbetar med de bästa varumärkena på marknaden!

Bona.jpeg

Vackra golv, varje gång. För 100 år sedan började vår resa mot ett komplett system för installation, renovering och underhåll av golv. Utvecklingen fortsätter än idag, mot produkter med fokus på hälsa, miljö och prestanda.

osmo.jpeg

Högkvalitativa produkter för behandling av trä, både inomhus och utomhus. Med en mer än hundraårig historia, bred erfarenhet från egen träproduktion och stor forsknings- och utvecklingsavdelning finns det få tillverkare med samma bredd och kvalitet på produktsortimentet. Osmo som kanske är mest känt för den mycket populära hårdvaxoljan, har också ett antal andra produkter för grundbehandling, pigmentering, träskydd, rengöring och underhåll samt verktyg och maskiner.

Timberex_edited.jpg

Timberex har redan firat 90 år! Allt började i England 1926, sedan dess har Timberex golvolja funnits på oljade golv i slott och kojor över hela världen. Timberex naturliga oljor skyddar och förskönar ytor av trä och andra sugande naturmaterial. I det breda sortimentet finns golvolja av högsta kvalité för att olja trägolv av alla träslag, från europeiska till exotiska, ute och inne.

Saicos.jpeg

Som erfaren tillverkare av högkvalitativa färger och lacker för ytbehandling av trä lägger vi stor vikt vid att förse dig med produkter som inte bara tjänar sitt syfte, utan gör mer än så - de gör att resultatet blir ännu bättre, tack vare sina egenskaper.

logo.png

Welin & Co erbjuder en rad högkvalitativa tillbehör för att kunna utföra ytbehandling, underhåll, pigmentering med mera på olika typer av underlag. Passar utmärkt vid applicering och användning av produkter från Osmo, Timberex, Gammeldags med mera.

- Golvsliping - Golvläggning - Stav parkett

Golvexperten i stockholm AB / Hårdvaxolja Naturell
Logo2+GE-AB_edited.png
Golvexperten i stockholm AB
Logo2+GE-AB_edited.png
Golvexperten i stockholm AB
Logo2+GE-AB_edited.png
Golvexperten i stockholm AB
Logo2+GE-AB_edited.png
Botón
bottom of page